OM OSS

Familjen Thunberg

Elisabet (Lisa)                   Jag arbetar som kvalitetssamordnare inom  Västerås stad. Min uppfödning startade jag 1993 under prefixet Wild rovers. Då med Staffordshire bullterrier och Schipperke. Men 1999 övertog jag prefixet Coiras och nu ser jag fram emot att få min första kull goldenvalpar. 

Förutom mitt stora intresse för hundar och hunduppfödning har jag på senare år även fått upp ett intresse för hästar och då främst Islandshästar. Har den förmånen att dela detta intresse med min dotter Livia. Vi har en häst tillsammans, en läromästare som Livia kan tävla med. För min egen del är det mest i skog och mark jag rider.  

Göran
Jag arbetar som arbetsmarknadsstrateg inom Västerås stad. Tillsammans med familjen tillbringar jag gärna ledig tid ute på vift med våran husvagn. I skog och mark likväl som fina välordnade campingar eller en tripp ut i Europa.

Jag har inte samma erfarenhet som Lisa gällande hundar men hänger gärna på och lär mig så gott jag kan. Jag fungerar dock mest som bärare när det gällande hund- som hästevent som familjen åker på.  När jag växte upp hade min familj Schäfer så jag har förstås ett särskilt hjärta för dem. Men nöjer mig idag med att beskåda dem.
 

Livia                       Jag går på Jensen grundskola. Jag älskar alla slags djur och har förrutom de djur vi har nu också haft undulater, skäggagam, akvariefiskar. I familjen just nu har vi två hundar och en katt men jag skulle gärna önska det var fler.

Ett stort intresse jag delar med mamma är hästar och vi har tillsammans en jätte fin Islandshäst som heter Assar. Han är 19 år, femgångare och har färgen musblack. Jag har tävlat med honom flera gånger och mitt mål är att även lära mig att lägga pass med honom. Han är det bästa som finns!

Här kan du kontakta oss

Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!